vineri, 18 noiembrie 2016

Oglinda in stil baroc


Anumite elemente de decor nu trebuie sa lipseasca din nici o casa, iar unul dintre ele este oglinda. Aceasta nu este folosita doar pentru a ne privi ci este mult mai fabuloasa daca este utilizata pentru a accentua stilul camerei sau pentru a adauga iluzia de spatiu in plus. 
Exista, desigur, oglinzi care au un scop functional in locuinta, pentru ca oamenii sa se uite in ele. Astazi, totusi, vom vorbi mai mult despre oglinzile decorative care pun in valoare interiorul locuintei tale, astfel formandu-se stilul si dimensiunile. 

Motivul pentru care aceste oglinzi sunt plasate cu grija este simplul fapt ca poate doresti sa folosesti reflexia in avantajul tau. Multi dintre noi cumparam o oglinda si o asezam in mijlocul unui grup de fotografii sau pe un perete care nu are absolut nimic care sa se potriveasca cu ea. Cu toate acestea, poti folosi aceste oglinzi pentru a reflecta lumina si pentru a creea iluzia de un spatiu mai mare.

In ziua de astazi, pe piata, exista multe stiluri si tipuri de oglinzi. Producatorii au devenit extrem de creativi in ceea ce priveste formele si ramele lor. Poti alege de la oglinzi contemporane, in linii simple si elegante pana la oglinzi cu rame antichizate uimitoare. Indiferent de stilul si de bugetul tau, vei gasi cu siguranta oglinzile care sa se potriveasca perfect proiectului tau. 

Daca stilul baroc este cel care te inspira, nu-ti fie frica sa adaugi putin lux si dramatism pentru casa ta. Oglinzile in stil baroc sunt puternic sculptate si decorate iar acestea prezinta in mod tipic, frontoane, flori, scoici, ingeri. Aceste tipuri de oglinzi functioneaza surprinzator de bine cu piese moderne, deoarece ele ofera o juxtapunere surprinzatoare, moale si eleganta. 

La Ronex, poti gasi o gama impresionanta de oglinzi in stil baroc, care se concentreaza pe stilul puternic si exuberant al secolului al-XVII-lea. Aici vei gasi exemple traditionale si moderne de detaliu exagerat care da stilului tensiune si grandoare. In plus, fata de piesele cele mai dramatice, producatorii au inclus si unele mai subtile, vrand sa ofere splendoare acestui frumos stil pentru fiecare casa.