miercuri, 17 februarie 2016

Canapeaua in stil baroc

           Piesele de mobilier in stil baroc vor impresiona intotdeauna prin eleganta, formele si detaliile lor, indiferent ca sunt piese de mobilier pentru  dormitor, bucatarie, sala de asteptare, baie, dining sau living. 
          In ceea ce priveste living-ul, ne vom opri astazi la canapelele in stil baroc realizate de catre Ronex Bucuresti, in special la noutatile care le ofera ei.


          Lipsa unei canapele este de neconceput in living, asadar, prezenta sa este una dintre conditiile necesare si suficiente pentru o camera de zi, fiind una dintre piesele cele mai functionale. O canapea in stil baroc se recunoaste usor, aceasta impresioneaza prin masivitate, picioarele sunt curbate ca si spatarul, rasucite, inspirate din forma labelor de animale, structura masiva din lemn este decorata cu elemente specifice stilului iar materialele de tapiterie sunt alese din gama celor mai fine materiale, uneori luxoase: catifea, brocart, etc.
         Canapeaua este o piesa teatrala in cazul stilului baroc: inveseleste atmosfera conferind incaperii personalitate si stil. Una cu aspect capitonat cu materiale pretioase precum catifeaua, va oferi mai mult glamour, eleganta si pretiozitate pentru decorul tau, cu siguranta vei obtine rezultate impresionante, mai ales daca esti genul care adora extravaganta.
Wedding Sofa Gold- Red
          In ceea ce priveste paleta cromatica aleasa de catre cei de la Ronex, noile creatii inglobeaza culori agresive, puternice, precum rosul aprins, fucsia, mov si, mai ales, pe cele metalice. Astfel, accesoriile in nuante de auriu si tonurile patinate completeaza imaginea de ansamblu. In continuare, puteti vedea imagini cu noua colectie de canapele, fotolii si tabureti, din categoria mobila de lux, putand sa le vizionati si pe pagina web http://www.ronexarta.ro
 
   
Sofa Venezia Gold -Red

Sofa Venezia Silver- Blue

Fotoliu Grandfather Gold - Red


Fotoliu Grandfather Silver- Black

Fotolii Grandfather Gold

Canapea Grandfather Gold
Sofa Cannes Gold



Sofa Cannes Silver

Sofa Cannes Mahon

Canapea Geneva

Taburet Baroc Silver

Fotolii Cannes Mahon



Fotoliu Cannes Silver - Lavanda

Wedding Sofa